Emla

Hvad er denne medicin?

Lidocain og PRILOCAINE er lokale bedøvelsesmidler (bedøvende medicin). De arbejder ved at blokere nervesignaler i kroppen. Lidocain og prilocaine aktuelle (for huden) er en kombination medicin, der bruges til at dulme huden eller overflader af penis eller vagina. Dette lægemiddel bruges til at forberede dig på mindre kirurgiske indgreb eller medicinske procedurer på disse områder. Lidocain og prilocaine aktuelle kan også anvendes til formål, der ikke er anført i denne medicin guide.

Hvad skal min sundheds plejer vide, før jeg tager denne medicin?

Du bør ikke bruge lidocain og prilocaine aktuelt, hvis du er allergisk over for nogen form for bedøvende medicin.

Fatal overdosering er opstået, når bedøvende lægemidler blev anvendt uden rådgivning fra en læge (såsom under en kosmetisk procedure som laser hårfjerning). Men, overdosering har også fundet sted hos kvinder behandlet med en bedøvende medicin, før der har en mammografi.

Vær opmærksom på, at mange kosmetiske procedurer udføres uden en læge til stede.

For at sikre, at lidocain og prilocaine aktuelle er sikkert for dig, Fortæl din læge, hvis du har:

 • en blodcelle lidelse kaldet methæmoglobinæmi;

 • leversygdom;

 • en genetisk enzym mangel kaldet glucose-6-phosphat dehydrogenase (G6PD) mangel; Eller

 • en familieanamnese med methæmoglobinæmi eller genetisk enzym mangel.

FDA graviditet kategori B. lidocain og prilocaine aktuelle forventes ikke at skade et ufødt barn. Fortæl det til lægen, hvis du er gravid eller planlægger at blive gravid under behandlingen.

Lidocain og prilocaine kan passere i modermælken og kan skade et ammende barn. Fortæl det til lægen, hvis du ammer et barn.

Hvordan skal jeg bruge dette lægemiddel?

Følg alle anvisninger på din recept etiket. Anvend ikke dette lægemiddel i større mængder end anbefalet.

Du kan være nødvendigt at anvende lidocain og prilocaine aktuelle hjemme i op til 4 timer før din operation eller procedure. Du får instruktioner om, hvor meget medicin du skal bruge, og hvor lang tid du skal have på huden. Følg disse anvisninger omhyggeligt. Spørg din læge eller apoteket, hvis du har spørgsmål.

Brug den mindste mængde medicin, der er nødvendig for at dulme huden. Din krop kan absorbere for meget af denne medicin, hvis du bruger for meget, hvis du anvender det over store hudområder, eller hvis du anvender varme, bandager, eller plastfolie til behandlede hudområder. Hud, der er skåret eller irriteret, kan også absorbere mere topikale medicin end sund hud.

Det kan være nødvendigt at dække huden for at hjælpe med at holde medicinen på plads. Dæk ikke behandlet hud, medmindre din læge har fortalt dig at.

Følg doseringsvejledningen omhyggeligt, når du anvender dette lægemiddel på et barn. Lidocain og prilocaine topikale doser er baseret på vægt hos børn. Lad ikke et barn bruge dette lægemiddel uden opsyn af en voksen.

Hvad kan interagere med denne medicin?

Fortælle dinlæge om alle de lægemidler, du bruger, og dem, du starter eller stopper med at bruge under din behandling med lidocain og prilocaine aktuel, især:

 • chloroquin, dapson, Nitrofurantoin., isosorbid dinitrat, nitroglycerin, nitroprusside, kinin;

 • hjerterytme medicin-amiodaron, dofetilid, dronedaron, være årsag, sotalol, tocainide, og andre;

 • beslaglæggelse medicin-phenobarbital, phenytoin, primaquine; Eller

 • en sulfa narkotika-Bactrim, Septra, SMX-TMP eller SMZ-TMP, og andre.

Denne liste er ikke fuldført. Andre lægemidler kan interagere med lidocain og prilocaine aktuelle, herunder receptpligtig og over-the-counter medicin, vitaminer og naturlægemidler. Ikke alle mulige interaktioner er opført i denne medicin guide.

Hvad skal jeg se efter, mens jeg tager denne medicin?

En overdosis af bedøvende medicin kan forårsage fatale bivirkninger, hvis for meget af medicinen optages gennem huden. Overdosering symptomer kan omfatte ujævn hjerterytme, beslaglæggelse (kramper), koma, langsommere vejrtrækning, eller respirationssvigt (åndedrætsstop).
Brug den mindste mængde af denne medicin er nødvendig for at dulme huden. Brug ikke store mængder lidocain og prilocaine aktuelle eller dække behandlede hudområder med en bandage eller plastfolie uden lægelig rådgivning.

Lad ikke dette lægemiddel komme i kontakt med øjnene. Hvis det sker, skylles med vand. Tag ikke gennem munden. Lidocain og prilocaine aktuel er kun til brug på huden. Undgå uheld såre behandlede hud områder, mens de er følelsesløs. Undgå at komme i kontakt med meget varme eller meget kolde overflader.

Hvad hvis jeg glemmer en dosis?

Ring til din læge for instruktioner, hvis du glemmer at anvende lidocain og prilocaine aktuelle på det nødvendige tidspunkt, før din operation eller medicinsk procedure.

Hvad hvis jeg overdosering?

En overdosis af bedøvende medicin kan forårsage fatale bivirkninger, hvis for meget af medicinen optages gennem huden og ind i dit blod. Symptomerne kan omfatte ujævne hjerteslag, kramper (kramper), langsommere vejrtrækning, koma eller respirationssvigt (åndedrætsstop).

Lidocain og prilocaine, der påføres huden, forventes ikke at forårsage en overdosering, medmindre du anvender mere end den anbefalede dosis.

Hvilke bivirkninger kan jeg se fra denne medicin?

Få akutlæge hjælp, hvis du har nogen af disse tegn på en allergisk reaktion: nældefeber; åndedrætsbesvær; hævelse af ansigt, læber, tunge eller svælg.

Ring til din læge, hvis du har:

 • alvorlig forbrænding, sviende eller irritation, hvor lægemidlet blev anvendt.

 • hævelse eller rødme;

 • pludselig svimmelhed eller døsighed efter lægemidlets anvendelse;

 • forvirring, sløret syn, ringen for ørerne;

 • blå mærker eller lilla udseende af huden; Eller

 • usædvanlige fornemmelser af temperatur.

Almindelige bivirkninger kan omfatte:

 • Mild

brænding, hvor lægemidlet anvendes

 • kløe, udslæt; Eller

 • ændringer i hudfarven, hvor lægemidlet blev anvendt.

 • Dette er ikke en komplet liste over bivirkninger, og andre kan forekomme.

  Hvor kan jeg beholde min medicin?

  Opbevares ved stuetemperatur væk fra fugt og varme. Lad ikke cremen fryse.