Female Cialis

Hvad er denne medicin?

Medicinen øger den nødvendige genital blodgennemstrømning, sammen med vaginal overholdelse resulterer i intensiveret nydelse under seksuel aktivitet. Kvinder oplever øget blodcirkulation og følsomhed i vaginal regionen, og dette igen fører til perfekt naturlig smøring og øget succesrate under samleje. Det vigtige faktum om denne medicin er, at det er effektivt for kvinder med hysterektomi og overgangsalderen kvinder i en alder af 50 år.

Hvordan skal jeg bruge dette lægemiddel?

Brug lægemidlet som foreskrevet af din læge. Overskrid ikke den anbefalede dosis. Det begynder at virke efter 45 minutter efter dens indtag. Effekten varer normalt op til 12 til 24 timer. Den anbefalede dosis af præparatet er 20mg. Den maksimale anbefalede administrations hyppighed er én gang om dagen. Nogle kvinder føler effekten af denne medicin inden for 16 minutter efter dens indtagelse. Men for de fleste patienter denne gang er 30 minutter. Doseringen af præparatet er 20mg. At opdele p-piller i mindre doser er forbudt.

Hvad skal jeg fortælle min sundhedsplejerske, før jeg tager denne medicin?

Tal med din læge alle de betingelser, du måtte have.

Hvad skal jeg se efter, mens jeg bruger dette lægemiddel?

Brug ikke dette lægemiddel, hvis du:

  • er allergisk over for en ingrediens
  • din læge har rådgivet dig til at undgå seksuel aktivitet på grund af hjerteproblemer.
  • du bruger visse rekreative stoffer kaldet poppers (f. eks amylalkohol nitrat, butyl nitrat)
  • du tager nitrater (f. eks. isosorbid, nitroglycerin) i enhver form (f. eks. tablet, kapsel, plaster, salve) eller nitroprusside

Hvilke bivirkninger kan jeg se fra denne medicin?

De hyppigste bivirkninger omfatter:

  • Urolig mave
  • Rødmen
  • følsomhed til lys
  • Kvalme

Denne liste kan ikke beskrive alle mulige bivirkninger.

Hvad kan interagere med denne medicin?

Diskuter med dig læge alle de lægemidler og naturlægemidler ordineret og ikke ordineret du kan tage.

Hvad hvis jeg glemmer en dosis?

Hvis du glemmer en dosis af den KvindeLige tadalafil, skal du springe den glemte dosis over. Gå tilbage til din almindelige doseringsplan. Tag ikke 2 doser på én gang.

Hvor skal jeg beholde min medicin?

Opbevar KvindeLige tadalafil ved 77 grader F (25 grader C). Kort opbevaring mellem 59 og 86 grader F (15 og 30 grader C) er tilladt. Opbevares adskilt fra varme, fugt og lys. Må ikke opbevares i badeværelset. Hold kvindelige tadalafil utilgængeligt for børn og væk fra kæledyr.