Kamagra® Polo

Hvad er denne medicin?

Kamagra Polo ® tyggetabletter er det hurtigste arbejde produkt af Ajanta Pharma med nogle kunder rapportering resultater inden for 10 minutter!
Disse Polo formede tabletter kommer i en blister af 4 og simpelthen opløse inden for et par minutter og kan tages diskret. De kan tygges eller suttes og kommer i en række forskellige varianter, herunder jordbær, citron, ananas og mynte. Virkningen af stoffet varer cirka 6 timer, hvilket også er typisk for de fleste Kamagra Polo ®-produkter.

Hver pakke indeholder fire poloer i fire forskellige frugt varianter. Hvad mere er, de ser ikke ud som medicin, så du kan holde dem i lommen.

Poloer er velegnede til de fleste mænd bortset fra dem, der allerede tager, eller planlægger at tage nitrat baseret medicin. Se vores liste nedenfor eller konsultere din læge, hvis du er i tvivl om, hvad medicin/s du kan allerede tage.

Hvad er de vigtigste forholdsregler?

Det er ikke et elskovsmiddel. Du skal være vakt for Kamagra Polo ® til at arbejde.
Kamagra Polo ® arbejder for 4-6 timer.
Efter sex, bør din erektion gå væk. Igen, det virker kun, hvis du er vakt.
For at få de bedste resultater skal du tage Kamagra Polo ® på tom mave eller efter at have spist et Fedtfattigt måltid og med et glas vand.
Bland ikke Kamagra Polo ® med alkohol eller rekreative stoffer.
Lægekonsultation er altid rådgivet, selv i regioner, hvor der ikke kræves recept.

Hvad er de mulige bivirkninger?

Som med alle andre lægemidler, kan nogle mennesker, der tager Kamagra Polo ®, opleve nogle bivirkninger. Disse er normalt milde og ikke vare længere end et par timer.

De hyppigste bivirkninger er:

  • Hovedpine
  • Ansigtsrødmen
  • Urolig mave

Mindre almindeligt:

  • Midlertidigt blåligt syn
  • Sløret syn
  • Følsomhed over for lys.
  • I en række kliniske studier

Patienter, der sjældent stoppede med at tage Kamagra Polo ® på grund af bivirkninger
Hyppigheden af bivirkninger har vist sig at falde over tid.

Det er almindeligt, at det at tage Kamagra Polo ® ikke gør dig afhængig af det for at opnå eller opretholde en erektion.
Hvis du har spørgsmål om bivirkningerne af Kamagra Polo ®, skal du spørge din læge. Han kan fortælle dig, hvis Kamagra Polo ® er det rigtige for dig. Faktisk er lægekonsultation altid rådgivet.

Hvad skal jeg vide, før du tager Kamagra Polo ®?

Tag ikke Kamagra Polo ®, hvis du tager nitrater, ofte ordineret til brystsmerter, da dette kan forårsage en pludselig, usikre fald i blodtrykket.

Diskuter din generelle sundhedstilstand med din læge for at sikre, at du er rask nok til at engagere sig i seksuel aktivitet. Hvis du oplever smerter i brystet, kvalme eller andre ubehageligheder under sex, skal du straks søge lægehjælp. Som med enhver anden ed/impotens tabletsjælden tilfælde af en erektion, der varer mere end 4 timer, skal du straks søge lægehjælp for at undgå potentielle skader på længere sigt.

Hvis du er ældre end alder 65 eller har alvorlige lever-eller nyreproblemer, bør du ikke bruge Kamagra Polo ®, da dosis på 100 mg kan være for høj for dig. Hvis du tager protease-hæmmere, såsom til behandling af hiv, bør du ikke bruge Kamagra Polo ®, da 100mg dosis kan også være for høj for dig.