Ovulation test

Hvad er dette produkt?

Ægløsning test er præsenteret af Pregaplan ægløsning Strip-det enkelt-trin ægløsning test kit, som giver dig mulighed for at kontrollere, om du har ægløsning. Denne test er en hurtig kromatografi immunanalyse til påvisning af LH hormon i urinen. LH er luteiniserende hormon, der hjælper i den tidlige ægløsnings detektering.

Hvad er ægløsning?

Ægløsning er processen med æggets frigivelse fra æggestokken. Dette æg derefter passerer ind i æggelederen, hvor det er klar til befrugtning. For en vellykket graviditet, ægget skal befrugte inden for 24 timer efter dens frigivelse. Lige før ægløsningen producerer kroppen LH-bølgen (dvs. store mængder luteiniserende hormon). Normalt hormonet stigning sker i midten af din menstruationscyklus. Dette LH er ansvarlig for at udløse processen med ægløsning. Pregaplan test er et komplet system til at hjælpe dig med at forudsige tidspunktet for din peak fertilitet niveauer (dvs. den tid, hvor du er mest tilbøjelige til at ægløsning). I løbet af denne tid med maksimal fertilitet er chancerne for undfangelse højest for kvinden. Den Pregaplan test registrerer LH stigning i urinprøven, hvilket indikerer forekomsten af ægløsning i de næste 24 til 36 timer.

Hvad er ægløsning test nødvendig for?

En kvindes krop fungerer efter en bestemt cyklus, med en 2-dages speciel frugtbar vindue. Disse to særlige dage er den periode af kvindens maksimale niveauer af frugtbarhed, når hun har de højeste chancer for at blive gravid. Mange kvinder oplever ægløsning omkring dag 14 i deres cyklus. Men dette er ikke en etableret regel for hver kvinde, og på grund af en række årsager denne proces af ægløsningen kan også finde sted tidligere eller senere for forskellige kvinder. Derfor er dette en vigtig grund til, at kvinder går til ægløsning tests for at kortlægge ens fertilitets niveauer.

Hvornår skal jeg bruge disse ægløsnings tests?

At bestemme, hvornår de skal begynde at teste, bør du gøre en lille beregning først. Begynd med at bestemme den gennemsnitlige længde af din normale cyklus, som kan variere et sted mellem 20 til 45 dage. Start optællingen fra den første dag i din menstruation (dvs. den første dag i blødning og pletblødning) og stoppe optællingen på den første dag i din næste periode. Dette bliver længden af din cyklus. Hvis denne længde er forskellig hver måned med mere end blot et par dage, så bare gå med det gennemsnitlige antal dage i løbet af de sidste tre måneder. Når du bestemmer det gennemsnitlige antal dage for længden af din cyklus, og derefter henvise til cyklus diagrammet for at bestemme, hvilken dag i din cyklus, du skal begynde at teste.

Hvad er LH?

En menstruationscyklus har tre faser. Hver fase producerer forskellige hormoner med særskilte sæt af funktioner. Den første er den follikulære fase, der begynder på dagen en af cyklussen. Den første dag er den fulde dag i din menstruationsblødning, når livmoderslimhinden begynder at kaste. Hvis ægge befrugtningen ikke sker under den foregående cyklus, skal kroppenShed foring af livmoderen til at forberede sig til den næste cyklus. Denne fase varer for 3-5 dage, men kan være endnu mere eller mindre. Umiddelbart efter afgivelse af livmoderen foring, kroppen begynder at forberede sig til cyklussen næste fase, ægløsning fase. Men før denne fase begynder, de hormoner forberede kroppen for ægløsning. Hypofysen frigiver to hormoner, follikelstimulerende hormon (FSH) og luteiniserende hormon (LH). FSH stimulerer en follikel til at vokse og det indvendige æg til at modnes. LH stimulerer hårsækken til at fremstille og udskille østrogen. Når østrogen mængden når et vist niveau, det forårsager hypofysen til at frigive LH bølge. 24-36 timer efter LH bølge, hårsækken brister, frigive helt modnet æg i æggelederen. Dette æg frigivelse er, hvad vi sigter som ' ægløsning '. Det indløste æg flyder nu ned i æggelederen og gør sin vej mod livmoderen. Hvis befrugtningen af ægget ikke er komplet, vil den overleve i højst 24 timer. Dagen for ægløsning og den ene før det er de to mest frugtbare dage af en kvindes cyklus, når chancerne for hende at blive gravid, er de højeste. LH bølge altid forud for ægløsning så påvisning af dette hormon er væsentlig for forudsigelse af de to særlige dage. Den sidste fase af din menstruationscyklus er ' lut fasen '. Det følger ægløsning. I tilfælde af æg fertilisering, kroppen producerer HCG, at enhver graviditetstest let kan opdage. Hårsækken, hvor ægget brister, begynder at skrumpe og frigive progesteron og østrogen. Progesteron forbereder det befrugtede æg, ved at bygge livmoderslimhinden med stigningen i blodkarrene. Stigningen i produktionen af progesteron opretholder graviditeten. HCG hormon hjælper med at fortsætte produktionen af progesteron og østrogen. I tilfælde, ægget befrugtning ikke finder sted inden for 24 timer, produktionen af progesteron falder gradvist. Når der ikke er nok progesteron, efter omkring 11-14 dage, menstruationscyklus begynder igen.

Hvordan virker ægløsning testarbejde?

Ægløsning test er fremragende værktøjer til forudsigelse af en kvindes mest frugtbare tid i løbet af hendes månedlige cyklus. Disse tests virker ved at detektere LH-niveauerne i urinen. Lige før ægløsningen oplever kvinderne en pludselig og dramatisk stigning i niveauet af luteiniserende hormon (LH). Vi kalder denne stigning som "LH Surge".

Påvisning i den LH kirurg kunne forudsige hvor jer kunne ægløsning. Den mest frugtbare tid af din cyklus intervaller i mellem de næste 2-3 dage begynder din bølge, med et højdepunkt frugtbarhed niveau nå i løbet af de første 36 timer. Kom intim i denne tid har de maksimale chancer for at du er gravid. Derfor timing er en af de vigtigste faktorer, mens man forsøger at blive gravide.

Hvad er arbejds mekanismen af Pregaplan ægløsning Strip?

Pregaplan ægløsning test kit arbejder på det grundlæggende princippåvisning af luteiniserende hormon, ved visuelt at fortolke farveudviklingen på enheden. Testområdet af membranen træsko anti-LH antistoffer, mens kontrol regionen låse op anti-mus antistoffer. Mens testning, urinprøve reagerer med anti-LH antistof, konjugeret til de farvede partikler og præ-belagt på prøve blokken. Den reagerede blanding migrerer via membranen, og interagerer med reagenser på membranen. Hvis prøven har tilstrækkelig mængde LH, dannes der et farvet bånd i testområdet. Dette farvede bånd i membranen betyder et positivt resultat. Visningen af et farvet bånd i kontrolområdet angiver en proceduremæssig kontrol, som er et tegn på tilføjelse af den korrekte volumen af prøven.

Hvordan skal jeg bruge dette produkt?

Prøve samling:

Man bør ikke bruge den første morgen urinprøve som LH syntese i kroppen finder sted tidligt om morgenen. Derfor, det vil ikke dukke op i urinen, indtil senere på dagen. Det mest passende tidspunkt for indsamling af prøver er når som helst mellem ti om morgenen til otte om aftenen. Indsamle prøver på samme tidspunkt hver dag. Mindske din væskeindtag næsten to timer før prøveindsamling. Dette skyldes, fortyndet urinprøver kan forhindre testen i at detektere LH Surge.

Afprøvnings procedure:

Hold Pregaplan plan test enhed, urinprøven og kontrol løsning, alle ved normal stuetemperatur. Åbn test kittet for at finde ægløsnings enheden og dråbe tælleren. Træk omkring 3 dråber urinprøve i dråbe tælleren. Dispenser den korrekt på enhedens kassette. Vent nu på, at den farvede linje vises. Du kan læse resultaterne på omkring 10 minutter. Ikke dechifrere resultaterne efter 15 minutter.

Resultat fortolkning:

Positive: Resultatet er positivt, hvis to farvebånd er synlige. Test båndets farvelinje (T) er lig med eller mørkere end kontrol båndets farvelinje (C). Et positivt resultat betyder, at du vil få ægløsning i de næste 24-48 timer, og det er det mest sandsynlige tidspunkt at undfange.

Negativ: Resultatet vil være negativt, enten hvis der kun vises ét farvebånd i kontrolområdet, eller hvis test farvebåndet er lysere end for kontrol båndet.

Ugyldig: Resultaterne er ugyldige, hvis der enten ikke er nogen synlige bånd, eller der er et test band uden kontrol båndet. I et af disse tilfælde skal du gentage testen med et nyt sæt.

Kvalitetskontrol kontrol for Pregaplan:

Pregaplan-testen indeholder en mekanisme til proceduremæssig kontrol. En farvet linje i kontrolområdet (C) er en internt kontrolleret procedure til bekræftelse af tilstrækkelig volumen af prøven og passende fugtspredende membran. Det viser også, at der anvendes den korrekte procedure teknik. Positive resultater indikerer LH niveau i urin som tilstrækkeligt til at begynde ægløsning i de næste 24-36 timer. Negative resultater indebærer ingen påvisning af LH Surge, en sag, hvor du skal fortsætte din daglige test.