Scanil

Scanil er en meget effektiv behandling for alle Scar typer. Det aktivt fremmer helingsprocessen af huden og reducerer ardannelse indefra.

Den Scar gel med Triple Effect:

 • Forhindrer dannelsen af overdreven arvæv
 • Reducerer rødme, kløe og følelsen af spænding
 • Gør Scar glattere og forbedrer elasticitet

For bedst mulige resultater, Start behandling, så snart såret er lukket eller masker er fjernet. Dette sikrer, at dit ar bliver så fint, at du næppe vil se eller føle det.

Scanil kan bruges efter:

 • hudafskrabninger, rifter eller rifter
 • Operationer
 • forbrændinger eller skoldninger
 • laser behandlinger (f. eks. tatovering fjernelse)

Aktive ingredienser

Scanil – effektiv takket være en unik kombination af aktive ingredienser

Du kan starte behandlingen med Scanil, så snart såret er lukket eller stingene er blevet fjernet. Den gennemsigtige gel indeholder aktive ingredienser, der understøtter helingsprocessen inde i huden, regulering af produktionen af arvæv og arbejder på at have en positiv indflydelse på ar dannelse.

Scanil indeholder tre komplementære aktive ingredienser:

1. extractum cepae

har anti-inflammatoriske og bakteriedræbende egenskaber og forhindrer dannelsen af overdreven arvæv.

2. heparin

Blødgør vævet struktur, har anti-inflammatoriske og anti-hævelse egenskaber, støtter celle og væv regenerering og er i stand til at binde vand til arvæv.

3. Allantoin

tilskynder sårheling og har en blødgøring effekt, fremmer penetration gennem huden og lindrer kløe ofte forbundet med ar dannelse.

Hvordan skal jeg bruge dette lægemiddel?

Tidlig og konsistent behandling med Scanil fører til synlige resultater

Jo før et ar behandles, jo større er chancen for positivt at påvirke arret dannelse. Begynd at anvende Scanil, så snart såret er lukket, og/eller eventuelle sting er blevet fjernet. Den klare gel er nem og sikker at anvende.

Ideelt set bør Scanil gel forsigtigt masseres i 2 til 3 gange dagligt i mindst 3 måneder. Scanil danner en diskret film, der beskytter følsom arvæv.

Anvend kun Scanil på sår, der allerede er lukket. Undgå kontakt med øjne, indersiden af næsen eller munden og andre slimhinder.

Start i centrum og arbejde hen imod kanterne, massere gelen forsigtigt ind i arret.

Fortsæt med en lille, cirkulær bevægelse, indtil Scanil er helt absorberet.

Scar Behandling behov tålmodighed, som den tilskadekomne hud tager tid at helbrede. Efter ca. 4 uger kan en reduktion af rødme normalt observeres; efter to måneder bliver arvæv gradvist lettere, mere elastisk ogFladskærms.

Scanil er meget sikker og dens tolerabilitet er blevet påvist i talrige kliniske studier. Små børn og endda babyer kan behandles sikkert.

Behandlingen kan også arbejde på ar, der er ældre. Med ældre ar Scanil bør masseres i 3 gange dagligt i mindst 6 måned.

Anvendelsesområder

Sår er skader på huden og bo hos os hele vores liv. De fleste sår er uskadelige og hurtigt glemt. Ikke desto mindre, de efterlader mærker på vores hud: et ar.

Scanil kan anvendes efter mange forskellige typer af skader på huden:

 • Hudafskrabninger
 • Snitsår eller rifter
 • Operationer (herunder efter kejsersnit)
 • Forbrændinger eller skoldninger
 • Laser behandlinger (såsom tatovering fjernelse)

De deraf følgende ar er også så forskellige som de typer af skader. Nogle ar er knap synlige, mens andre kan såre eller endda forårsage fysisk svækkelser – for eksempel i vifte af bevægelse.