Skelaxin

Hvad er denne medicin?

METAXALONE er en muskelafslappende. Det virker ved at blokere nerveimpulser (eller smerte fornemmelser) i hjernen.

Metalaxone bruges sammen med hvile og fysioterapi til behandling af ubehag forbundet med akut skeletmuskulatur tilstande såsom smerter eller tilskadekomst.

Hvad skal jeg fortælle min sundhedsplejerske, før jeg tager denne medicin?

Du bør ikke bruge Metalaxone, hvis du er allergisk over for metaxalone, eller hvis du har:

 • anæmi (mangel på røde blodlegemer);
 • alvorlig nyresygdom; Eller
 • svær leversygdom.

Før du bruger Metalaxone, Fortæl din læge, hvis du er allergisk over for nogen medicin, eller hvis du har lever-eller nyresygdom. Du kan få brug for en dosisjustering eller særlige prøver for sikkert at tage dette lægemiddel.

Metalaxone kan være skadeligt for et ufødt barn. Fortæl det til lægen, hvis du er gravid eller planlægger at blive gravid under behandlingen. Det vides ikke, om metaxalone udskilles i modermælk, eller om det kan skade et ammende barn. Brug ikke denne medicin uden at fortælle din læge, hvis du ammer en baby.

Hvordan skal jeg tage denne medicin?

Tag Metalaxone præcis som det blev ordineret til dig. Du må ikke tage medicinen i større mængder, eller tage det i længere tid end anbefalet af din læge. Følg anvisningerne på din recept etiket.

Denne medicin kan få dig til at have usædvanlige resultater med visse medicinske tests. Fortæl enhver læge, der behandler dig, at du bruger Metalaxone.

Metalaxone er kun en del af et komplet program for behandling, der kan også omfatte hvile, fysioterapi, eller andre smertelindring foranstaltninger. Følg lægens anvisninger.

Hvad hvis jeg glemmer en dosis?

Tag den glemte dosis, så snart du kommer i tanke om det. Hvis det næsten er tid til din næste dosis, skal du springe den glemte dosis over og tage medicinen på det næste regelmæssigt planlagte tidspunkt. Du må ikke tage ekstra medicin for at få den glemte dosis.

Hvad skal jeg se efter, mens jeg tager denne medicin?

Metalaxone kan give bivirkninger, der kan påvirke din tænkning eller reaktioner. Vær forsigtig, hvis du kører eller gør noget, der kræver, at du er vågen og alarm. Undgå at drikke alkohol. Det kan øge nogle af bivirkningerne af Metalaxone. Forkølelse eller allergi medicin, narkotiske smertestillende medicin, sovepiller, muskel relaxers, og medicin for beslaglæggelser, depression eller angst kan tilføje til søvnighed forårsaget af Metalaxone. Fortæl din læge, hvis du regelmæssigt bruger en af disse lægemidler, eller andre muskelafslappende.

Hvilke bivirkninger kan jeg se fra denne medicin?

Få akutlæge hjælp, hvis du har nogen af disse tegn på en allergisk reaktion: nældefeber; åndedrætsbesvær; hævelse af ansigt, læber, tunge eller svælg. Stop med at bruge Metalaxone og ringe til din læge på én gang, hvis du har nogen af disse alvorlige bivirkninger:

 • kvalme, mavesmerter, tab af appetit;
 • lav feber;
 • mørk urin, ler-farvet afføring; Eller
 • gulsot (gulfarvning af hud eller
øjne).

Mindre alvorlige Metalaxone bivirkninger kan omfatte:

 • døsighed, svimmelhed;
 • føler dig nervøs eller irritabel;
 • Pine
 • mild kvalme, opkastning, mavebesvær; Eller
 • hududslæt.

Hvad kan interagere med denne medicin?

Der kan være andre lægemidler, der kan interagere med Metalaxone. Fortæl din læge om alle de receptpligtige og over-the-counter medicin du bruger. Dette omfatter vitaminer, mineraler, naturlægemidler, og lægemidler ordineret af andre læger. Du må ikke begynde at bruge en ny medicin uden at fortælle det til din læge.

Hvor kan jeg beholde min medicin?

Opbevares ved stuetemperatur væk fra fugt og varme.