Valif®

Hvad er dette produkt?

Valif ®-en af de bedste generiske Levitra, såvel som en af de hurtigste lægemidler, begynder at handle efter 10 minutter. På grund af virkningen af vardenafil 20 mg, den erektil funktion er at blive stimuleret og først derefter opretholdes. Valif ® gør det muligt at leve dit seksuelle liv fuld af værdi.

Hvordan virker dette produkt?

Valif ® 20 mg tabletter bruges til at korrigere tilstanden af erektil dysfunktion hos mænd, som er resultatet af utilstrækkelig blodgennemstrømning til penis under sex. Valif ®, som reaktion på seksuel stimulation, fører til en lempelse af de vaskulære vægge i penis og fremmer strømmen af blod ind i det. Lempelse af blodkarrene opstår på grund af frigivelsen af nitrogenoxid og påfyldning med blod-passivt, ved at øge lumen af blodkar. Denne virkningsmekanisme sikrer fremkomsten af en permanent erektion. Desuden virker lægemidlet på en sådan måde, at blodet ikke flyder tilbage. Dette giver dig mulighed for at opretholde hårdhed af penis i en vis periode.

Hvad skal du vide, før du tager denne medicin?

Brug dette stof anbefales til mænd i alle aldersgrupper, der har problemer med erektion. Samtidig er grunden til, at denne ubehagelige situation opstod, helt uvæsentlig. Valif ® 20 mg træder i kraft under alle omstændigheder.

Hvordan skal jeg tage denne medicin?

Valif ® skal indtages oralt inden for en halv time før den planlagte debut af seksuel aktivitet. Den maksimale koncentration af stoffet i blodet forekommer i slutningen af den første time fra at tage stoffet. Det er bedre at begynde at tage den pille i halve, det vil sige, med 10 mg. Hvis det er nødvendigt, kan du drikke en hel pille. Tag mere end én pille ad gangen er forbudt, samt du kan ikke tage dem mere end én gang om dagen. En erektion vil opstå, hvis der er seksuel stimulation og vil vare op til 4-6 timer. Efter afslutningen af samleje, vil erektion forsvinde selv. Uden seksuel ophidselse, vil virkningen af stoffet ikke blive observeret.

Hvad er de mulige bivirkninger?

Uønskede virkninger fra andre organer og systemer med brug af Valif ® 20 mg er mulige, men oftest har de ikke en udtalt symptomatologi. Oftest er der en hovedpine, som er forårsaget af frigivelsen af nitrogenoxid og udvidelse af cerebrale fartøjer.

Hertil kommer, på baggrund af at tage stoffet kan forekomme svimmelhed, røde pletter i ansigtet, hævelse af næsen, dyspeptiske fænomen, en ændring i reaktion på lys stimuli, ansvar for blodtryk, spændinger i ryggen.

Hvad er de særlige instruktioner?

Før Valif ® 20 mg købe, er det bedre at konsultere en læge. Dette gælder især, hvis du har samtidig sygdomme fra hjertet, nyrer, blodkar, lever. Hvis problemet med potens er det eneste problem, kan du begynde at tage stoffet selv, efter de anbefalinger, der er beskrevet ovenfor.